A KÉSZÜLÉKEINK AZ ALÁBBI ELJÁRÁSOKAT KOMBINÁLJÁK AZ ÖN KEZELÉSEIBEN
Az emberi szervezet egy olayn komplex rendszer, amely csak holisztikusan értelmezhető. Ez a megállapítás az alapja a Wegamed vállalat filozófiájának.
A vállalat holisztikus szemlélete ötvözi a több ezer éves tapasztalatot a modern orvosi technológiával. A legfejlettebb kombinációja a hagyományos orvoslás és a természetgyógyászat, valamint a modern orvostudomány és a kvantum fizika korunk kimagasló tudományos vívmányainak. Ez a kifinomult koncepció segít a diagnózisban és a terápia során egyaránt.
DIAGNÓZIS: PÁRBESZÉD A SZERVEZETTEL
A diagnosztikai berendezés orvosi jóváhagyása Németországban (DIMDI) és sok más országban ki fog fejleszteni egy új diagnosztikai dimenziót, amelynek a lehetőségei messze túlmutatnak a klasszikus analitikai módszerekéin. A diagnosztikai folyamat az elektrográfia és a bio-impedancia méréssel, mintegy intenzív párbeszéd mutat a rendellenességekre utaló jelekre, stressz, krónikus betegség, és a szervezetben lévő gyulladásos folyamatra annak típusára. Mindezt gyorsan, hatékonyan és megbízhatóan pár percen beül. Ennek köszönhetően a kiképzett orvos rövid idő alatt effektív képet kap a páciens szervezetében zajló folyamatokról.

A diagnosztikai eszközök a „CHECK MEDICAL SPORT®”és a „VEGATEST®”.
TERÁPIA: AZ OKOK KERESÉSE
A wegamed terápia új utakat nyit a háziorvosok, fogorvosok, orthopéd orvosok, vagy állatorvosok számára lehetővé téve, hogy az új, ok-orientált módszereket alkalmazzák a terápiák során.

- A regeneráló folyamatok a lágy kötőszövetben
- A méreganyagok kiválasztása és a zavarok megszüntetése
- A test öngyógyító folyamatainak aktiválása a test saját rezgéseivel
- Az immunrendszer megerősítése
HAGYOMÁNY ÉS TAPASZTALAT
A wegamed GmbH, székhelye Essen, több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a fejlesztés a diagnosztika területén.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
WEGAMED DIAGNOSZTIKAI ESZKÖZÖK
Részletes diagnózis. A problémák és az okok felfedése, azok összefüggéseinek kiderítése az endogén vagy pszichoszomatikus hátterű problémák estében is.
Holisztikus, részletes, fájdalom és mellékhatás mentes. Ez a diagnosztikai módszer értékes időt takarít meg az orvos a terapeuta és a páciens számára egyaránt.
"PREFIT BODYSCAN" A személyi edző.
Átfogó fitness ellenőrzés.
További információ
"CHECK MEDICAL SPORT" Az orvos és sportorvos.
Állapotfelmérés új dimenziókban.
További információ
"TEST EXPERT PLUS" Szakértő plus.
Az okok gyors és hatékony keresője.
További információ
WEGAMED TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK
A szervezetünk problémáinak kezelését, az okok legmélyebb gyökereinél kell kezdenünk. A krónikus betegségek, allergiás vagy metabolikus rendellenességek gyakran szabnak határokat a terápia során. A wegamed dignosztikai eszközök átfogóan járnak el, személyre szabottan és azonnali segítséget nyújtva a páciensnek.
Jó érzés ilyen terápiával segítséget nyújtani.
"MED SELECT" Az intelligens terápia. További információ
"MED MÁTRIX" Méregtelenítés és regenerálódás. További információ
"MED AUDIO SZÍN" A színek a fények és a hangok. További információ